Општествена Одговорност

Printer-friendly versionSend by email

Низ годините Неоком континуирано дава поддршка на општественo корисни настани меѓу кои:

  • Охридско Лето
  • Фестивал Браќа Манаки
  • Скопски Џез Фестивал
  • Yes Incubator
  • ФЕИТ Job fair 
  • Македонска Тениска Асоцијација
  • Имплементацијата на меѓународниот стандард ISO 14001:2004